ΔΙΑΝΟΜΗ

783 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο ζουν με λιγότερο από 1,90 δολάρια την ημέρα.
— Αναφορά Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)
5.jpg

Λόγω της έλλειψης κατάλληλων δρόμων στις αγροτικές περιοχές των υπανάπτυκτων χωρών, πολλές βασικές ανάγκες όπως φάρμακα, είδη ένδυσης και είδη υγιεινής δεν μπορούν να φτάσουν στους προορισμούς τους για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη. 


  Είμαστε σε θέση να μεταφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αγαθών διαμέσου αγροτικών περιοχών των υπανάπτυκτων χωρών για να φτάσουν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται. Όταν οι χορηγοί είναι πρόθυμοι να χορηγήσουν αγαθά πρώτης ανάγκης που θα επηρεάσουν θετικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων σε υποανάπτυκτες χώρες η εξειδικευμένη μας ομάδα θα τους διευκολύνει με ένα γρήγορο και προσαρμοσμένο τακτικό σχέδιο ώστε τα αγαθά να φτάσουν στον συγκεκριμένο επιθυμητό προορισμό. 


  Συνδυάζουμε τις καλύτερες λύσεις οχημάτων με στρατηγικό τακτικό προγραμματισμό, λογιστική διαφάνεια και δέσμευση για ασφάλεια. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την αποστολή λαμβάνοντας υπόψη τις ακόλουθες αρχές: 

  • Εστίαση στους Δωρητές: Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση της γενναιοδωρίας των δωρητών μας βρίσκοντας τον καλύτερο εξοπλισμό για να φτάσουν τα αγαθά στους προορισμούς τους χωρίς ζημιά. 

  • Λεπτομέρεια: Οι υπηρεσίες διανομής μας διαχειρίζονται από εξειδικευμένη λογιστική ομάδα και διαμέσου του δικτύου των συντονιστών μας για να εξασφαλίσουν τον πιο αποτελεσματικό χειρισμό και δρομολόγηση για κάθε φορτίου. 

  • Δέσμευση στην Ασφάλεια: Δεσμευόμαστε για την ασφάλεια των αγαθών που χορηγούνται από τους ευεργέτες μας, της ομάδας μας που τα μεταφέρει και του κοινού που μοιράζονται τους δρόμους κατά τη μεταφορά. 

  • Ολοκλήρωση αποστολής: Η ομάδα μας επικεντρώνεται στην εξασφάλιση ότι όλα τα αγαθά θα παραδοθούν στους συμφωνημένους προορισμούς και θα φτάσουν στα άτομα που τα έχουν ανάγκη. 
     

ενδιαφερεστε να χορηγησετε μια ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

me ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ?

‘ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ’

(‘THE SHOE THAT GROWs’)

"Σχεδιασμένο για παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, ‘Το παπούτσι που μεγαλώνει’ μπορεί να επεκταθεί σε 5 μεγέθη και να χρησιμοποιηθεί για 5 χρόνια".

Shoe that grows.png

Τα παιδιά σε υπανάπτυκτες χώρες που δεν έχουν παπούτσια περπατούν ξυπόλυτα και είναι ευάλωτα σε ασθένειες και παράσιτα που μεταδίδονται από το έδαφος και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ασθένειες έως και θάνατο.

Το ‘Παπούτσι που μεγαλώνει’ (‘The Shoe That Grows’) φτιάχτηκε για να καταπολεμήσει αυτό το ατυχές σενάριο. Είναι ένα ζευγάρι υποδημάτων που μεγαλώνει μαζί με το παιδί που το χρησιμοποιεί. Με την επέκταση στο μπροστινό μέρος, τις πλευρές και πίσω, τα σανδάλια λειτουργούν σαν μια άνετη ζώνη.  Με μια σκληρή, συμπιεσμένη καουτσούκ σόλα, δερμάτινο σώμα και ανθεκτικά μεταλλικά κλιπ, τα σανδάλια διαθέτουν υψηλής ποιότητας, υψηλής ανθεκτικότητας, αλλά χαμηλού κόστους υλικά για να προσφέρουν μια λύση που να επιτρέπει την επέκταση έως και 5 μεγέθη έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.


ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΑΦΡΙΚΗ

ΝΕΠΑΛ