ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 📖

Λεμεσός, Κύπρος - 20 Μαΐου, 2019  Τα Ηνωμένα Έθνη τιμούν σήμερα την συντονίστρια του οικοσυστήματος μας τη μέλισσα που δουλεύει ασταμάτητα και χωρίς παράπονο. Εάν εξαλειφθει η μέλισσα, το οικοσύστημα είναι καταδικασμένο, η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και η ανθρωπότητα θα τελειώσει. Σε ένα κόσμο που δεν πιστεύει πλέον στη μαγεία, μια ματιά έξω σε ένα λουλούδι του κήπο μας μπορεί να μας πείσει διαφορετικά.

Λεμεσός, Κύπρος - 20 Μαΐου, 2019

Τα Ηνωμένα Έθνη τιμούν σήμερα την συντονίστρια του οικοσυστήματος μας τη μέλισσα που δουλεύει ασταμάτητα και χωρίς παράπονο. Εάν εξαλειφθει η μέλισσα, το οικοσύστημα είναι καταδικασμένο, η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και η ανθρωπότητα θα τελειώσει. Σε ένα κόσμο που δεν πιστεύει πλέον στη μαγεία, μια ματιά έξω σε ένα λουλούδι του κήπο μας μπορεί να μας πείσει διαφορετικά.

Τανζανία, Αφρική - 17 Μαίου, 2019

Όταν όλα τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι στα Σουαχίλη και μετά μια μουσική που ξέρεις ξεπροβάλλει 🎶

Παραλίμνι, Κύπρος - 16 Μαίου, 2019  Ελάτε μαζί μας στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Mkosma butterfly στο REVO Revolving Lounge Ba r στο Παραλίμνι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:00. Τα έσοδα θα επενδυθούν στο ανθρωπιστικό εγχείρημα μας στην Τανζανία τους ερχόμενους μήνες για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής. Για πληροφορίες, κρατήσεις και εισιτήρια στείλτε μήνυμα ή καλέστε το 99725255. Σας ευχαριστούμε.

Παραλίμνι, Κύπρος - 16 Μαίου, 2019

Ελάτε μαζί μας στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Mkosma butterfly στο REVO Revolving Lounge Bar στο Παραλίμνι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:00. Τα έσοδα θα επενδυθούν στο ανθρωπιστικό εγχείρημα μας στην Τανζανία τους ερχόμενους μήνες για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής. Για πληροφορίες, κρατήσεις και εισιτήρια στείλτε μήνυμα ή καλέστε το 99725255. Σας ευχαριστούμε.

Τανζανία, Αφρική - 12 Μαίου, 2019  Μαμά είναι το όνομα του Θεού στα χείλη κάθε παιδιού. Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε ολες τις πανέμορφες μαμάδες.

Τανζανία, Αφρική - 12 Μαίου, 2019

Μαμά είναι το όνομα του Θεού στα χείλη κάθε παιδιού. Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε ολες τις πανέμορφες μαμάδες.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019  Οι περισσότεροι μαθητές δεν χρησιμοποιούν την πρωτοβουλία τους επειδή κανείς δεν τους είπε να το κάνουν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι με την πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers το οποίο με 30ωρη Απεργία Πείνας κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια για τη δημιουργία βιώσιμης υποδομής καθαρού νερού για τη φυλή Maasai της κοινότητας Λομιγιόν που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Ο συντονισμός της προσπάθειας αυτής δεν θα ήταν εφικτός χωρίς τη βοήθεια της Κας. Λίντας Μουσουλίδου και της Κας. Μαριάννας Θεοδότου. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Οι περισσότεροι μαθητές δεν χρησιμοποιούν την πρωτοβουλία τους επειδή κανείς δεν τους είπε να το κάνουν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι με την πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers το οποίο με 30ωρη Απεργία Πείνας κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια για τη δημιουργία βιώσιμης υποδομής καθαρού νερού για τη φυλή Maasai της κοινότητας Λομιγιόν που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Ο συντονισμός της προσπάθειας αυτής δεν θα ήταν εφικτός χωρίς τη βοήθεια της Κας. Λίντας Μουσουλίδου και της Κας. Μαριάννας Θεοδότου. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Μετά απο 30ωρη απεργία πείνας για στήριξη του έργου μας τα παιδιά έλαβαν την ανταμοιβή τους. Μια απίστευτη εμπειρία για όλους.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019  Οι μαθητές έχουν εισέλθει στην τελική φάση της απεργίας πείνας τους. Με τέτοια υποστήριξη, τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα μας για την κοινότητά μας στην Αφρική.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Οι μαθητές έχουν εισέλθει στην τελική φάση της απεργίας πείνας τους. Με τέτοια υποστήριξη, τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα μας για την κοινότητά μας στην Αφρική.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019  12+ ώρες: Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers συνεχίζουν την 30ωρη απεργία πείνας και ετοιμάζουν έργα τέχνης για το σχολείο της κοινότητας Λομιγιόν η οποία θα λάβει το υποδομικό εγχείρημα παροχής καθαρού νερού τους προσεχείς μήνες. Θα φροντίσουμε να παραδοθούν στο σχολείο και οι "συμμαθητές" τους από την Αφρική να μάθουν τι έκαναν οι συνάνθρωποι τους για αυτούς.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019

12+ ώρες: Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers συνεχίζουν την 30ωρη απεργία πείνας και ετοιμάζουν έργα τέχνης για το σχολείο της κοινότητας Λομιγιόν η οποία θα λάβει το υποδομικό εγχείρημα παροχής καθαρού νερού τους προσεχείς μήνες. Θα φροντίσουμε να παραδοθούν στο σχολείο και οι "συμμαθητές" τους από την Αφρική να μάθουν τι έκαναν οι συνάνθρωποι τους για αυτούς.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019  Η 30ωρη απεργία πείνας από του μαθητές του The GC School of Careers έχει ξεκινήσει. Περισσότεροι από 30 μαθητές του σχολείου πραγματοποιούν απεργία πείνας από το πρωί και θα διανυκτερεύσουν μέσα στο σχολείο τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να μαζέψουν κεφάλαια για την οικοδόμηση υδρευτικής υποδομής για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής στην Τανζανία η οποία χάνει καθημερινά τα παιδιά της από ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πρωτοβουλία τους και τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ την K. Λίντα Μουσουλίδη και K. Μαριάνα θεοδότου του Τμήματος Γεωγραφίας για τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019

Η 30ωρη απεργία πείνας από του μαθητές του The GC School of Careers έχει ξεκινήσει. Περισσότεροι από 30 μαθητές του σχολείου πραγματοποιούν απεργία πείνας από το πρωί και θα διανυκτερεύσουν μέσα στο σχολείο τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να μαζέψουν κεφάλαια για την οικοδόμηση υδρευτικής υποδομής για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής στην Τανζανία η οποία χάνει καθημερινά τα παιδιά της από ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πρωτοβουλία τους και τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ την K. Λίντα Μουσουλίδη και K. Μαριάνα θεοδότου του Τμήματος Γεωγραφίας για τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Λεμεσός, Κύπρος - 8 Μαΐου, 2019  Ευτυχισμένα 93α γενέθλια στον Σέρ Ντέιβιντ Ατένμπορο, έναν άνθρωπο που μας δίδαξε πως οταν τιμάμε τη Γή τιμάμε τον Eαυτό μας.

Λεμεσός, Κύπρος - 8 Μαΐου, 2019

Ευτυχισμένα 93α γενέθλια στον Σέρ Ντέιβιντ Ατένμπορο, έναν άνθρωπο που μας δίδαξε πως οταν τιμάμε τη Γή τιμάμε τον Eαυτό μας.

Τανζανία, Αφρική - 5 Μαίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την 'Παγκόσμια Ημέρα της Αφρικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς' μιας ξεχωριστής ημέρας που κήρυξε η UNESCO για να τιμήσει την αρχαία και πανέμορφη πολιτιστική κληρονομιά του λίκνου της ζωής, της Αφρικής.

Τανζανία, Αφρική - 5 Μαίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την 'Παγκόσμια Ημέρα της Αφρικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς' μιας ξεχωριστής ημέρας που κήρυξε η UNESCO για να τιμήσει την αρχαία και πανέμορφη πολιτιστική κληρονομιά του λίκνου της ζωής, της Αφρικής.

Λευκωσία, Κύπρος - 3 Μαίου, 2019  Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers μαζί με τις καθηγήτριες τους Κα. Λίντα Μουσουλίδη και Κα. Μαριάννα Θεοδότου προετοιμάζονται για τη 30ωρη εκδήλωση τους που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή το πρωί (10/05) και θα συνεχιστεί για 30 συνεχείς ώρες κατά την οποία τα παιδιά θα διανυκτερεύσουν στο σχολείο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Τo 100% των εσόδων που θα μαζέψουν οι μαθητές θα επενδυθεί για το εγχείρημα μας το οποία αποσκοπεί να χτίσει υποδομή υδροδότησης ολόκληρης της φυλής Maasai της κοινότητας Lomiyon στην Τανζανία της Αφρικής που χάνει καθημερινά τα παιδιά της απο ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη νεολαία μας και την πρωτοβουλία τους. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

Λευκωσία, Κύπρος - 3 Μαίου, 2019

Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers μαζί με τις καθηγήτριες τους Κα. Λίντα Μουσουλίδη και Κα. Μαριάννα Θεοδότου προετοιμάζονται για τη 30ωρη εκδήλωση τους που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή το πρωί (10/05) και θα συνεχιστεί για 30 συνεχείς ώρες κατά την οποία τα παιδιά θα διανυκτερεύσουν στο σχολείο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Τo 100% των εσόδων που θα μαζέψουν οι μαθητές θα επενδυθεί για το εγχείρημα μας το οποία αποσκοπεί να χτίσει υποδομή υδροδότησης ολόκληρης της φυλής Maasai της κοινότητας Lomiyon στην Τανζανία της Αφρικής που χάνει καθημερινά τα παιδιά της απο ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη νεολαία μας και την πρωτοβουλία τους. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

Λευκωσία, Κύπρος - 27 Απριλίου, 2019  Ο Άρης και ο Άσκοτ σας εύχονται Καλό Πάσχα και σας ευχαριστούν που αγοράσατε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και με τη σειρά σας συνεισφέρατε στην κατασκευή υποδομής για καθαρό νερό για την κοινότητα Λομιγιόν της Τανζανίας.

Λευκωσία, Κύπρος - 27 Απριλίου, 2019

Ο Άρης και ο Άσκοτ σας εύχονται Καλό Πάσχα και σας ευχαριστούν που αγοράσατε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και με τη σειρά σας συνεισφέρατε στην κατασκευή υποδομής για καθαρό νερό για την κοινότητα Λομιγιόν της Τανζανίας.

Λευκωσία, Κύπρος - 25 Απριλίου, 2019  Ακόμη μια παραγγελία Πασχαλινών Λαμπάδων έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα έσοδα από τις λαμπάδες θα επενδυθούν άμεσα για την κατασκευή υποδομής υδροδότησης μιας ολόκληρης Αφρικανικής κοινότητας που αγωνίζεται καθημερινά με ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την κατανόησή του πραγματικού νοήματος της γιορτής του Πάσχα.

Λευκωσία, Κύπρος - 25 Απριλίου, 2019

Ακόμη μια παραγγελία Πασχαλινών Λαμπάδων έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα έσοδα από τις λαμπάδες θα επενδυθούν άμεσα για την κατασκευή υποδομής υδροδότησης μιας ολόκληρης Αφρικανικής κοινότητας που αγωνίζεται καθημερινά με ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την κατανόησή του πραγματικού νοήματος της γιορτής του Πάσχα.

Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη  - 22 Απριλίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Βιολογικής Διαφορετικότητας η οποία τιμά το γεγονός ότι κάθε ζώο και ζωντανός οργανισμός στη γη έχει όσο δικαίωμα να είναι εδώ όπως εσύ και εγώ. Κάθε ζώο έχει κάτι να μας διδάξει και ότι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι τα επόμενα 50 χρόνια θα καθορίσει τη μοίρα όλων των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη μας.

Κο Σαμούι, Ταϊλάνδη - 22 Απριλίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Βιολογικής Διαφορετικότητας η οποία τιμά το γεγονός ότι κάθε ζώο και ζωντανός οργανισμός στη γη έχει όσο δικαίωμα να είναι εδώ όπως εσύ και εγώ. Κάθε ζώο έχει κάτι να μας διδάξει και ότι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι τα επόμενα 50 χρόνια θα καθορίσει τη μοίρα όλων των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη μας.

Τανζανία, Αφρική - 19 Απριλίου, 2019  Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας. Το Ίδρυμα Ρέα συνεχίζει δυναμικά την διεξαγωγή των ανθρωπιστικών αναπτυξιακών έργων υποδομής στην Τανζανία για να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι'αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε που κάνετε το όνειρο μας για ένα πιο ίσο και δίκαιο κόσμο πραγματικότητα.

Τανζανία, Αφρική - 19 Απριλίου, 2019

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας. Το Ίδρυμα Ρέα συνεχίζει δυναμικά την διεξαγωγή των ανθρωπιστικών αναπτυξιακών έργων υποδομής στην Τανζανία για να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι'αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε που κάνετε το όνειρο μας για ένα πιο ίσο και δίκαιο κόσμο πραγματικότητα.

Λευκωσία, Κύπρος - 15 Απριλίου, 2019  Αυτό το Πάσχα ανάψτε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και φωτίστε τον δρόμο για την κατασκευή βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στην Έγκωμη, Δρόμο 25ης Μαρτίου, 2048 Λευκωσία.

Λευκωσία, Κύπρος - 15 Απριλίου, 2019

Αυτό το Πάσχα ανάψτε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και φωτίστε τον δρόμο για την κατασκευή βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στην Έγκωμη, Δρόμο 25ης Μαρτίου, 2048 Λευκωσία.

Τανζανία, Αφρική - 3 Απριλίου, 2019  Κάντε υπομονή παιδιά, σύντομα έρχεται βοήθεια. Εκτιμάται ότι 1 στα 3 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών εγκαταλείπουν το σχολείο λόγω ασθενειών που συνδέονται με το μολυσμένο νερό. Η δημιουργία μιας βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για αυτά τα παιδιά είναι η κύρια μας προτεραιότητα για φέτος.

Τανζανία, Αφρική - 3 Απριλίου, 2019

Κάντε υπομονή παιδιά, σύντομα έρχεται βοήθεια. Εκτιμάται ότι 1 στα 3 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών εγκαταλείπουν το σχολείο λόγω ασθενειών που συνδέονται με το μολυσμένο νερό. Η δημιουργία μιας βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για αυτά τα παιδιά είναι η κύρια μας προτεραιότητα για φέτος.

Λεμεσός, Κύπρος - 24 Μαρτίου, 2019  Ευχαριστούμε θερμά την κα. Natalie Johnson του «The Giving Tree Centre» που μας αντιπροσώπευσε στον μαραθώνιο της Λεμεσού για την ευαισθητοποίηση και τη συγέντρωση κεφαλαίων για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Melanie-Nichole Pappas και σε όλη την ομάδα του «The Diving Tree Centre».

Λεμεσός, Κύπρος - 24 Μαρτίου, 2019

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Natalie Johnson του «The Giving Tree Centre» που μας αντιπροσώπευσε στον μαραθώνιο της Λεμεσού για την ευαισθητοποίηση και τη συγέντρωση κεφαλαίων για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Melanie-Nichole Pappas και σε όλη την ομάδα του «The Diving Tree Centre».

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019  Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού βλέπουμε τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι. Τα ταλαντούχα παιδιά του The Giving Tree Center εξέφρασαν την δημιουργικότητα τους μέσα από την έκθεση τέχνης "Only One You" - Through the Looking Glass όπου ευαισθητοποίησαν και συγκέντρωσαν έσοδα για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Είμαστε περήφανοι για τη γενναιοδωρία και δημιουργικότητα αυτών των ταλαντούχων παιδιών και ευχαριστούμε την Κα. Melanie-Nichole Pappas και την ομάδα της για την οργάνωση αυτής της πανέμορφης εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019

Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού βλέπουμε τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι.
Τα ταλαντούχα παιδιά του The Giving Tree Center εξέφρασαν την δημιουργικότητα τους μέσα από την έκθεση τέχνης "Only One You" - Through the Looking Glass όπου ευαισθητοποίησαν και συγκέντρωσαν έσοδα για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Είμαστε περήφανοι για τη γενναιοδωρία και δημιουργικότητα αυτών των ταλαντούχων παιδιών και ευχαριστούμε την Κα. Melanie-Nichole Pappas και την ομάδα της για την οργάνωση αυτής της πανέμορφης εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού όπως ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Προς τιμήν αυτής της ξεχωριστής ημέρας οι μαθητές του 'Τμήματος Γεωγραφίας' του 'The GC School of Careers' ξεκίνησαν τη δική τους πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης πηγής νερού για την κοινότητα Maasai της Τανζανίας που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Πολλές ευχαριστίες σε αυτά τα εμπνευσμένα παιδιά και στους δασκάλους του Τμήματος Γεωγραφίας Λίντα Μουσουλίδης και Μαριάννα Θεοδότου που μας βοηθούν στο συντονισμό αυτού του εγχειρήματος.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού όπως ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Προς τιμήν αυτής της ξεχωριστής ημέρας οι μαθητές του 'Τμήματος Γεωγραφίας' του 'The GC School of Careers' ξεκίνησαν τη δική τους πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης πηγής νερού για την κοινότητα Maasai της Τανζανίας που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Πολλές ευχαριστίες σε αυτά τα εμπνευσμένα παιδιά και στους δασκάλους του Τμήματος Γεωγραφίας Λίντα Μουσουλίδης και Μαριάννα Θεοδότου που μας βοηθούν στο συντονισμό αυτού του εγχειρήματος.

Λευκωσία, Κύπρος - 18 Μαρτίου, 2019  Η μαθητική εταιρεία Nidore δημιούργησε ένα αντιιδρωτικό προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανικά έλαια χωρίς τοξικές ουσίες. Τα βασικά συστατικά του είναι το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Οι κατασκευαστές του προϊόντος ήταν αυτό το Σάββατο στο Mall of Cyprus και παρουσίασαν το προϊόν τους στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις τους στο Ίδρυμα μας για τα παιδιά Μασσάι της Τανζανίας. Επευφημούμε αυτή τους την πρωτοβουλία και είμαστε πολύ περήφανοι για την νεολαία μας. Για πληροφορίες για την αγορά του προϊόντος μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 96206002 ή να στείλετε μήνυμα στο Facebook η στο Instagram.

Λευκωσία, Κύπρος - 18 Μαρτίου, 2019

Η μαθητική εταιρεία Nidore δημιούργησε ένα αντιιδρωτικό προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανικά έλαια χωρίς τοξικές ουσίες. Τα βασικά συστατικά του είναι το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Οι κατασκευαστές του προϊόντος ήταν αυτό το Σάββατο στο Mall of Cyprus και παρουσίασαν το προϊόν τους στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις τους στο Ίδρυμα μας για τα παιδιά Μασσάι της Τανζανίας. Επευφημούμε αυτή τους την πρωτοβουλία και είμαστε πολύ περήφανοι για την νεολαία μας. Για πληροφορίες για την αγορά του προϊόντος μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 96206002 ή να στείλετε μήνυμα στο Facebook η στο Instagram.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 8 Μαρτίου, 2019  Το Rhea Foundation εύχεται μια ευτυχισμένη 'Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας' σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες του κόσμου. Σας ευχόμαστε να αγαπάτε τον ευατό σας όπως σας αγαπάμε και 'μεις.

Τανζανία, Αφρική - 8 Μαρτίου, 2019

Το Rhea Foundation εύχεται μια ευτυχισμένη 'Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας' σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες του κόσμου. Σας ευχόμαστε να αγαπάτε τον ευατό σας όπως σας αγαπάμε και 'μεις.

Nepal, Kathmandu - February 21st, 2019  A Snow Lion, the mythical creature that guides the seeker towards wholeness (Tibetan Buddhism temple art)

Nepal, Kathmandu - February 21st, 2019

A Snow Lion, the mythical creature that guides the seeker towards wholeness (Tibetan Buddhism temple art)

Τανζανία, Αφρική - 14 Φεβρουαρίου, 2019  Τα παιδιά του 'Rhea Foundation' σας εύχονται να έχετε μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τανζανία, Αφρική - 14 Φεβρουαρίου, 2019

Τα παιδιά του 'Rhea Foundation' σας εύχονται να έχετε μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Nepal, Kathmandu - February 13th, 2019  Monks in Training

Nepal, Kathmandu - February 13th, 2019

Monks in Training

Nepal, Durbar Square - February 7th, 2019  Kali the Dark Mother. The goddess of creation and destruction. As fearsome as she may appear she is the most compassionate goddess of the Hindu pantheon.

Nepal, Durbar Square - February 7th, 2019

Kali the Dark Mother. The goddess of creation and destruction. As fearsome as she may appear she is the most compassionate goddess of the Hindu pantheon.

Nepal, Kathmandu - January 16th, 2019  Buddhist School

Nepal, Kathmandu - January 16th, 2019

Buddhist School

Nepal, Kathmandu - January 29th, 2019  Sharing tunes 🎵

Nepal, Kathmandu - January 29th, 2019

Sharing tunes 🎵

Nepal, Kathmandu - January 9th, 2019  Tibetan Monastery

Nepal, Kathmandu - January 9th, 2019

Tibetan Monastery