ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 📖

Σερενγκέτι, Αφρική - 16 Ιουνίου, 2019  Ευτυχισμένη ημέρα του Πατέρα.

Σερενγκέτι, Αφρική - 16 Ιουνίου, 2019

Ευτυχισμένη ημέρα του Πατέρα.

Τανζανία, Αφρική - 14 Ιουνίου, 2019

Η Παρασκευή είναι γιορτή παντού. Τα παιδιά του Rhea Foundation εύχονται σε όλους σας μια ευτυχισμένη Παρασκευή και ενα ομορφο Σαββατοκύριακο.

Λάρνακα, Κύπρος - 12 Ιουνίου, 2019  Τα λέμε απόψε. Όλες οι δωρεές θα επενδυθούν απευθείας στο ανθρωπιστικό μας εγχείρημα στην Τανζανία της Αφρικής. Η ομορφιά ξεκινά πρώτα απο μέσα μας.

Λάρνακα, Κύπρος - 12 Ιουνίου, 2019

Τα λέμε απόψε. Όλες οι δωρεές θα επενδυθούν απευθείας στο ανθρωπιστικό μας εγχείρημα στην Τανζανία της Αφρικής. Η ομορφιά ξεκινά πρώτα απο μέσα μας.

Τανζανία, Αφρική - 12 Ιουνίου, 2019  Το μονοπάτι είναι εσωτερικό.

Τανζανία, Αφρική - 12 Ιουνίου, 2019

Το μονοπάτι είναι εσωτερικό.

Τανζανία, Αφρική - 11 Ιουνίου, 2019  Κύπρος...η αγάπη και η γενναιοδωρία σου θα αφήσει αντίκτυπο για τις επερχόμενες δεκαετίες.

Τανζανία, Αφρική - 11 Ιουνίου, 2019

Κύπρος...η αγάπη και η γενναιοδωρία σου θα αφήσει αντίκτυπο για τις επερχόμενες δεκαετίες.

Λάρνακα, Κύπρος - 9 Ιουνίου, 2019

Οι Κύπριοι εκπαιδευτές του Zumba υποστηρίζουν το Ίδρυμα Ρέα μέσω μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης Zumba στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα. Όλα τα έσοδα θα επενδυθούν για την κατασκευή υποδομής ύδρευσης για την κοινότητα Lomiyon της Τανζανίας.

Λάρνακα, Κύπρος - 9 Ιουνίου, 2019  Εκδήλωση χρηματοδότησης εγχειρήματος ‘Νερό για την Αφρική.΄

Λάρνακα, Κύπρος - 9 Ιουνίου, 2019

Εκδήλωση χρηματοδότησης εγχειρήματος ‘Νερό για την Αφρική.΄

Λάρνακα, Κύπρος - 9 Ιουνίου, 2019  Εκδήλωση χρηματοδότησης εγχειρήματος ‘Νερό για την Αφρική΄ με την υποστήριξη των δασκάλων Zumba της Κύπρου.

Λάρνακα, Κύπρος - 9 Ιουνίου, 2019

Εκδήλωση χρηματοδότησης εγχειρήματος ‘Νερό για την Αφρική΄ με την υποστήριξη των δασκάλων Zumba της Κύπρου.

Βόρειος Ειρηνικός Ωκεανός - 9 Ιουνίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα των Ωκεανών. Οι μπλε φάλαινες είναι οι απαλοί γίγαντες των ωκεανών μας και έχουν κυνηγηθεί εδώ και πολλά χρόνια για το λάδι, το βάλσαμο και το κρέας τους. Εντούτοις έχει ανακαλυφθεί ότι έχουν έναν πολύ ανεπτυγμένο εγκέφαλο και επεξεργάζονται μια σειρά σύνθετων συναισθημάτων από τη χαρά, το φόβο, την απογοήτευση, τον θυμό και την αυτογνωσία.

Βόρειος Ειρηνικός Ωκεανός - 9 Ιουνίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα των Ωκεανών. Οι μπλε φάλαινες είναι οι απαλοί γίγαντες των ωκεανών μας και έχουν κυνηγηθεί εδώ και πολλά χρόνια για το λάδι, το βάλσαμο και το κρέας τους. Εντούτοις έχει ανακαλυφθεί ότι έχουν έναν πολύ ανεπτυγμένο εγκέφαλο και επεξεργάζονται μια σειρά σύνθετων συναισθημάτων από τη χαρά, το φόβο, την απογοήτευση, τον θυμό και την αυτογνωσία.

Τανζανία, Αφρική - 6 Ιουνίου, 2019

Σας ευχαριστούμε για τις εισφορές σας, την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και τη βοήθεια σας να μεγαλώσουμε προσωπικά σαν άνθρωποι. Η υποδομή που οικοδομήσαμε με τις εισφορές σας αποτελεί ουσιαστικό μέρος για την εξασφάλιση μιας πλήρης διδακτικής εμπειρίας για την κοινότητα Λομιγιόν με τις φωτιζόμενες με ηλιακή ενέργεια αίθουσες διδασκαλίας φέρνοντας τη φυλή Μασσάι της περιοχής σε πρώτη επαφή με την ηλεκτρική ενέργεια.

Δάσος της βροχής, Αμαζόνιος- 5 Ιουνίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος όπως καθορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη με ένα απλό μήνυμα: «Σταματήστε να καταστρέφετε τον πλανήτη μας».

Δάσος της βροχής, Αμαζόνιος- 5 Ιουνίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος όπως καθορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη με ένα απλό μήνυμα: «Σταματήστε να καταστρέφετε τον πλανήτη μας».

Τανζανία, Αφρική - 4 Ιουνίου, 2019  Τούβλο τούβλο

Τανζανία, Αφρική - 4 Ιουνίου, 2019

Τούβλο τούβλο

Τανζανία, Αφρική - 29 Μαίου, 2019  Ο πιο σίγουρος τρόπος για τον τερματισμό της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής περιθωριοποίησης των παιδιών της φυλής των Μασσάι είναι να δημιουργήσουμε βιώσιμες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για τις επερχόμενες γενιές τους. Η δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού σχολείου για τη φυλή Μασσάι έχει τη δυνατότητα να επιφέρει τεράστιες αλλαγές και να ωφελήσει ολόκληρη την κοινότητα. Με τη διεύρυνση της αντίληψης των επερχόμενων γενεών της φυλής οι νέοι μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στις αστικές πόλεις και να εργαστούν προς όφελος των οικογενειών τους και ολόκληρης της φυλής τους. Οι μελλοντικές γενιές της φυλής θα μπορούν να διαβάζουν συμβάσεις, να διερευνούν δικαιώματα γης, να αναλαμβάνουν επιχειρήσεις και να εργάζονται στον τομέα του τουρισμού για να στηρίξουν τις οικογένειές τους και να επηρεάσουν την οικονομική ανάπτυξη της κοινότητας τους.

Τανζανία, Αφρική - 29 Μαίου, 2019

Ο πιο σίγουρος τρόπος για τον τερματισμό της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής περιθωριοποίησης των παιδιών της φυλής των Μασσάι είναι να δημιουργήσουμε βιώσιμες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για τις επερχόμενες γενιές τους. Η δημιουργία ενός πλήρως λειτουργικού σχολείου για τη φυλή Μασσάι έχει τη δυνατότητα να επιφέρει τεράστιες αλλαγές και να ωφελήσει ολόκληρη την κοινότητα. Με τη διεύρυνση της αντίληψης των επερχόμενων γενεών της φυλής οι νέοι μπορούν στη συνέχεια να εισέλθουν στις αστικές πόλεις και να εργαστούν προς όφελος των οικογενειών τους και ολόκληρης της φυλής τους. Οι μελλοντικές γενιές της φυλής θα μπορούν να διαβάζουν συμβάσεις, να διερευνούν δικαιώματα γης, να αναλαμβάνουν επιχειρήσεις και να εργάζονται στον τομέα του τουρισμού για να στηρίξουν τις οικογένειές τους και να επηρεάσουν την οικονομική ανάπτυξη της κοινότητας τους.

Λάρνακα, Κύπρος - 28 Μαΐου, 2019  Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε την Κυριακή 9 Ιουνίου απο τις 10:00-11:30 π.μ στα καλοκαιρινά Zumba Parties στο γνωστό Ammos beach bar -Mackenzie διοργανωμένα απο την ξεχωριστή Marianna Akona. Είσοδος 5€. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για το εγχείρημα μας που θα αρχίσει του προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες που αποσκοπεί να κατασκευάσει υποδομή παροχής καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία της Αφρικής. Σας περιμένουμε όλους να χορέψουμε να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε.

Λάρνακα, Κύπρος - 28 Μαΐου, 2019

Ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε την Κυριακή 9 Ιουνίου απο τις 10:00-11:30 π.μ στα καλοκαιρινά Zumba Parties στο γνωστό Ammos beach bar -Mackenzie διοργανωμένα απο την ξεχωριστή Marianna Akona. Είσοδος 5€. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για το εγχείρημα μας που θα αρχίσει του προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες που αποσκοπεί να κατασκευάσει υποδομή παροχής καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία της Αφρικής. Σας περιμένουμε όλους να χορέψουμε να γυμναστούμε και να διασκεδάσουμε.

Τανζανία, Αφρική - 26 Μαίου, 2019  Τα παιδιά της φυλής Μασσάι συνήθως πρέπει να περπατούν πολλά μίλια μέσω επικίνδυνων περιοχών άγριας βλάστησης για να φτάσουν στα διαθέσιμα σχολεία που δεν μπορούν να τους παρέχουν με πλήρη εκπαίδευση με την πλειοψηφία τους να μην έχει πρόσβαση σε βιβλία, εκπαιδευτικούς ή ηλεκτρικό ρεύμα.

Τανζανία, Αφρική - 26 Μαίου, 2019

Τα παιδιά της φυλής Μασσάι συνήθως πρέπει να περπατούν πολλά μίλια μέσω επικίνδυνων περιοχών άγριας βλάστησης για να φτάσουν στα διαθέσιμα σχολεία που δεν μπορούν να τους παρέχουν με πλήρη εκπαίδευση με την πλειοψηφία τους να μην έχει πρόσβαση σε βιβλία, εκπαιδευτικούς ή ηλεκτρικό ρεύμα.

Τανζανία, Αφρική - 22 Μαίου, 2019  Eίμαστε ακριβώς αυτό που διαμόρφωσε η ιστορία μας 📖

Τανζανία, Αφρική - 22 Μαίου, 2019

Eίμαστε ακριβώς αυτό που διαμόρφωσε η ιστορία μας 📖

Τανζανία, Αφρική - 21 Μαίου, 2019  Η εποχή του καρπουζιού έφτασε 🍉 Το καρπούζι περιέχει 92% νερό και είναι μια προσωρινή λύση για τα διψασμένα παιδιά. Τα παιδιά του Ιδρύματος Ρέα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνείσφεραν για την επερχόμενη κατασκευή της υδρευτικής υποδομής τους ώστε να έχουν καθημερινά σταθερή και καθαρή παροχή νερού για όλες τις οικογένειες της κοινότητας τους.

Τανζανία, Αφρική - 21 Μαίου, 2019

Η εποχή του καρπουζιού έφτασε 🍉 Το καρπούζι περιέχει 92% νερό και είναι μια προσωρινή λύση για τα διψασμένα παιδιά. Τα παιδιά του Ιδρύματος Ρέα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνείσφεραν για την επερχόμενη κατασκευή της υδρευτικής υποδομής τους ώστε να έχουν καθημερινά σταθερή και καθαρή παροχή νερού για όλες τις οικογένειες της κοινότητας τους.

Λεμεσός, Κύπρος - 20 Μαΐου, 2019  Τα Ηνωμένα Έθνη τιμούν σήμερα την συντονίστρια του οικοσυστήματος μας τη μέλισσα που δουλεύει ασταμάτητα και χωρίς παράπονο. Εάν εξαλειφθει η μέλισσα, το οικοσύστημα είναι καταδικασμένο, η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και η ανθρωπότητα θα τελειώσει. Σε ένα κόσμο που δεν πιστεύει πλέον στη μαγεία, μια ματιά έξω σε ένα λουλούδι του κήπο μας μπορεί να μας πείσει διαφορετικά.

Λεμεσός, Κύπρος - 20 Μαΐου, 2019

Τα Ηνωμένα Έθνη τιμούν σήμερα την συντονίστρια του οικοσυστήματος μας τη μέλισσα που δουλεύει ασταμάτητα και χωρίς παράπονο. Εάν εξαλειφθει η μέλισσα, το οικοσύστημα είναι καταδικασμένο, η παγκόσμια οικονομία θα καταρρεύσει και η ανθρωπότητα θα τελειώσει. Σε ένα κόσμο που δεν πιστεύει πλέον στη μαγεία, μια ματιά έξω σε ένα λουλούδι του κήπο μας μπορεί να μας πείσει διαφορετικά.

Τανζανία, Αφρική - 17 Μαίου, 2019

Όταν όλα τα τραγούδια στο ραδιόφωνο είναι στα Σουαχίλη και μετά μια μουσική που ξέρεις ξεπροβάλλει 🎶

Παραλίμνι, Κύπρος - 16 Μαίου, 2019  Ελάτε μαζί μας στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Mkosma butterfly στο REVO Revolving Lounge Ba r στο Παραλίμνι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:00. Τα έσοδα θα επενδυθούν στο ανθρωπιστικό εγχείρημα μας στην Τανζανία τους ερχόμενους μήνες για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής. Για πληροφορίες, κρατήσεις και εισιτήρια στείλτε μήνυμα ή καλέστε το 99725255. Σας ευχαριστούμε.

Παραλίμνι, Κύπρος - 16 Μαίου, 2019

Ελάτε μαζί μας στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργανώνει η Mkosma butterfly στο REVO Revolving Lounge Bar στο Παραλίμνι την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 19:00. Τα έσοδα θα επενδυθούν στο ανθρωπιστικό εγχείρημα μας στην Τανζανία τους ερχόμενους μήνες για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής. Για πληροφορίες, κρατήσεις και εισιτήρια στείλτε μήνυμα ή καλέστε το 99725255. Σας ευχαριστούμε.

Τανζανία, Αφρική - 12 Μαίου, 2019  Μαμά είναι το όνομα του Θεού στα χείλη κάθε παιδιού. Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε ολες τις πανέμορφες μαμάδες.

Τανζανία, Αφρική - 12 Μαίου, 2019

Μαμά είναι το όνομα του Θεού στα χείλη κάθε παιδιού. Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας σε ολες τις πανέμορφες μαμάδες.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019  Οι περισσότεροι μαθητές δεν χρησιμοποιούν την πρωτοβουλία τους επειδή κανείς δεν τους είπε να το κάνουν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι με την πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers το οποίο με 30ωρη Απεργία Πείνας κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια για τη δημιουργία βιώσιμης υποδομής καθαρού νερού για τη φυλή Maasai της κοινότητας Λομιγιόν που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Ο συντονισμός της προσπάθειας αυτής δεν θα ήταν εφικτός χωρίς τη βοήθεια της Κας. Λίντας Μουσουλίδου και της Κας. Μαριάννας Θεοδότου. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Οι περισσότεροι μαθητές δεν χρησιμοποιούν την πρωτοβουλία τους επειδή κανείς δεν τους είπε να το κάνουν. Είμαστε πολύ υπερήφανοι με την πρωτοβουλία του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers το οποίο με 30ωρη Απεργία Πείνας κατάφερε να συγκεντρώσει σημαντικά κεφάλαια για τη δημιουργία βιώσιμης υποδομής καθαρού νερού για τη φυλή Maasai της κοινότητας Λομιγιόν που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Ο συντονισμός της προσπάθειας αυτής δεν θα ήταν εφικτός χωρίς τη βοήθεια της Κας. Λίντας Μουσουλίδου και της Κας. Μαριάννας Θεοδότου. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Μετά απο 30ωρη απεργία πείνας για στήριξη του έργου μας τα παιδιά έλαβαν την ανταμοιβή τους. Μια απίστευτη εμπειρία για όλους.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019  Οι μαθητές έχουν εισέλθει στην τελική φάση της απεργίας πείνας τους. Με τέτοια υποστήριξη, τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα μας για την κοινότητά μας στην Αφρική.

Λευκωσία, Κύπρος - 11 Μαΐου, 2019

Οι μαθητές έχουν εισέλθει στην τελική φάση της απεργίας πείνας τους. Με τέτοια υποστήριξη, τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ολοκληρώσουμε το εγχείρημα μας για την κοινότητά μας στην Αφρική.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019  12+ ώρες: Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers συνεχίζουν την 30ωρη απεργία πείνας και ετοιμάζουν έργα τέχνης για το σχολείο της κοινότητας Λομιγιόν η οποία θα λάβει το υποδομικό εγχείρημα παροχής καθαρού νερού τους προσεχείς μήνες. Θα φροντίσουμε να παραδοθούν στο σχολείο και οι "συμμαθητές" τους από την Αφρική να μάθουν τι έκαναν οι συνάνθρωποι τους για αυτούς.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019

12+ ώρες: Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers συνεχίζουν την 30ωρη απεργία πείνας και ετοιμάζουν έργα τέχνης για το σχολείο της κοινότητας Λομιγιόν η οποία θα λάβει το υποδομικό εγχείρημα παροχής καθαρού νερού τους προσεχείς μήνες. Θα φροντίσουμε να παραδοθούν στο σχολείο και οι "συμμαθητές" τους από την Αφρική να μάθουν τι έκαναν οι συνάνθρωποι τους για αυτούς.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019  Η 30ωρη απεργία πείνας από του μαθητές του The GC School of Careers έχει ξεκινήσει. Περισσότεροι από 30 μαθητές του σχολείου πραγματοποιούν απεργία πείνας από το πρωί και θα διανυκτερεύσουν μέσα στο σχολείο τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να μαζέψουν κεφάλαια για την οικοδόμηση υδρευτικής υποδομής για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής στην Τανζανία η οποία χάνει καθημερινά τα παιδιά της από ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πρωτοβουλία τους και τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ την K. Λίντα Μουσουλίδη και K. Μαριάνα θεοδότου του Τμήματος Γεωγραφίας για τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 10 Μαΐου, 2019

Η 30ωρη απεργία πείνας από του μαθητές του The GC School of Careers έχει ξεκινήσει. Περισσότεροι από 30 μαθητές του σχολείου πραγματοποιούν απεργία πείνας από το πρωί και θα διανυκτερεύσουν μέσα στο σχολείο τους για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο και να μαζέψουν κεφάλαια για την οικοδόμηση υδρευτικής υποδομής για την παροχή καθαρού νερού για την κοινότητα Λομιγιόν της Αφρικής στην Τανζανία η οποία χάνει καθημερινά τα παιδιά της από ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την πρωτοβουλία τους και τη βοήθεια τους. Ευχαριστούμε πολύ την K. Λίντα Μουσουλίδη και K. Μαριάνα θεοδότου του Τμήματος Γεωγραφίας για τον συντονισμό αυτής της εκδήλωσης.

Βόρεια Αμερική - 8 Μαΐου, 2019  Ευτυχισμένα 93α γενέθλια στον Σέρ Ντέιβιντ Ατένμπορο, έναν άνθρωπο που μας δίδαξε πως οταν τιμάμε τη Γή τιμάμε τον Eαυτό μας.

Βόρεια Αμερική - 8 Μαΐου, 2019

Ευτυχισμένα 93α γενέθλια στον Σέρ Ντέιβιντ Ατένμπορο, έναν άνθρωπο που μας δίδαξε πως οταν τιμάμε τη Γή τιμάμε τον Eαυτό μας.

Τανζανία, Αφρική - 5 Μαίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την 'Παγκόσμια Ημέρα της Αφρικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς' μιας ξεχωριστής ημέρας που κήρυξε η UNESCO για να τιμήσει την αρχαία και πανέμορφη πολιτιστική κληρονομιά του λίκνου της ζωής, της Αφρικής.

Τανζανία, Αφρική - 5 Μαίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την 'Παγκόσμια Ημέρα της Αφρικανικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς' μιας ξεχωριστής ημέρας που κήρυξε η UNESCO για να τιμήσει την αρχαία και πανέμορφη πολιτιστική κληρονομιά του λίκνου της ζωής, της Αφρικής.

Λευκωσία, Κύπρος - 3 Μαίου, 2019  Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers μαζί με τις καθηγήτριες τους Κα. Λίντα Μουσουλίδη και Κα. Μαριάννα Θεοδότου προετοιμάζονται για τη 30ωρη εκδήλωση τους που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή το πρωί (10/05) και θα συνεχιστεί για 30 συνεχείς ώρες κατά την οποία τα παιδιά θα διανυκτερεύσουν στο σχολείο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Τo 100% των εσόδων που θα μαζέψουν οι μαθητές θα επενδυθεί για το εγχείρημα μας το οποία αποσκοπεί να χτίσει υποδομή υδροδότησης ολόκληρης της φυλής Maasai της κοινότητας Lomiyon στην Τανζανία της Αφρικής που χάνει καθημερινά τα παιδιά της απο ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη νεολαία μας και την πρωτοβουλία τους. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

Λευκωσία, Κύπρος - 3 Μαίου, 2019

Οι μαθητές του Τμήματος Γεωγραφίας του The GC School of Careers μαζί με τις καθηγήτριες τους Κα. Λίντα Μουσουλίδη και Κα. Μαριάννα Θεοδότου προετοιμάζονται για τη 30ωρη εκδήλωση τους που θα ξεκινήσει την επόμενη Παρασκευή το πρωί (10/05) και θα συνεχιστεί για 30 συνεχείς ώρες κατά την οποία τα παιδιά θα διανυκτερεύσουν στο σχολείο τους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου. Τo 100% των εσόδων που θα μαζέψουν οι μαθητές θα επενδυθεί για το εγχείρημα μας το οποία αποσκοπεί να χτίσει υποδομή υδροδότησης ολόκληρης της φυλής Maasai της κοινότητας Lomiyon στην Τανζανία της Αφρικής που χάνει καθημερινά τα παιδιά της απο ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη νεολαία μας και την πρωτοβουλία τους. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

Λευκωσία, Κύπρος - 27 Απριλίου, 2019  Ο Άρης και ο Άσκοτ σας εύχονται Καλό Πάσχα και σας ευχαριστούν που αγοράσατε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και με τη σειρά σας συνεισφέρατε στην κατασκευή υποδομής για καθαρό νερό για την κοινότητα Λομιγιόν της Τανζανίας.

Λευκωσία, Κύπρος - 27 Απριλίου, 2019

Ο Άρης και ο Άσκοτ σας εύχονται Καλό Πάσχα και σας ευχαριστούν που αγοράσατε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και με τη σειρά σας συνεισφέρατε στην κατασκευή υποδομής για καθαρό νερό για την κοινότητα Λομιγιόν της Τανζανίας.

Λευκωσία, Κύπρος - 25 Απριλίου, 2019  Ακόμη μια παραγγελία Πασχαλινών Λαμπάδων έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα έσοδα από τις λαμπάδες θα επενδυθούν άμεσα για την κατασκευή υποδομής υδροδότησης μιας ολόκληρης Αφρικανικής κοινότητας που αγωνίζεται καθημερινά με ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την κατανόησή του πραγματικού νοήματος της γιορτής του Πάσχα.

Λευκωσία, Κύπρος - 25 Απριλίου, 2019

Ακόμη μια παραγγελία Πασχαλινών Λαμπάδων έχει ολοκληρωθεί. Όλα τα έσοδα από τις λαμπάδες θα επενδυθούν άμεσα για την κατασκευή υποδομής υδροδότησης μιας ολόκληρης Αφρικανικής κοινότητας που αγωνίζεται καθημερινά με ασθένειες που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας και την κατανόησή του πραγματικού νοήματος της γιορτής του Πάσχα.

Λεμεσός, Κύπρος - 22 Απριλίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Βιολογικής Διαφορετικότητας η οποία τιμά το γεγονός ότι κάθε ζώο και ζωντανός οργανισμός στη γη έχει όσο δικαίωμα να είναι εδώ όπως εσύ και εγώ. Κάθε ζώο έχει κάτι να μας διδάξει και ότι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι τα επόμενα 50 χρόνια θα καθορίσει τη μοίρα όλων των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη μας.

Λεμεσός, Κύπρος - 22 Απριλίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Βιολογικής Διαφορετικότητας η οποία τιμά το γεγονός ότι κάθε ζώο και ζωντανός οργανισμός στη γη έχει όσο δικαίωμα να είναι εδώ όπως εσύ και εγώ. Κάθε ζώο έχει κάτι να μας διδάξει και ότι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι τα επόμενα 50 χρόνια θα καθορίσει τη μοίρα όλων των ζωντανών οργανισμών του πλανήτη μας.

Τανζανία, Αφρική - 19 Απριλίου, 2019  Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας. Το Ίδρυμα Ρέα συνεχίζει δυναμικά την διεξαγωγή των ανθρωπιστικών αναπτυξιακών έργων υποδομής στην Τανζανία για να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι'αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε που κάνετε το όνειρο μας για ένα πιο ίσο και δίκαιο κόσμο πραγματικότητα.

Τανζανία, Αφρική - 19 Απριλίου, 2019

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξη και την αγάπη σας. Το Ίδρυμα Ρέα συνεχίζει δυναμικά την διεξαγωγή των ανθρωπιστικών αναπτυξιακών έργων υποδομής στην Τανζανία για να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής γι'αυτά τα παιδιά. Σας ευχαριστούμε που κάνετε το όνειρο μας για ένα πιο ίσο και δίκαιο κόσμο πραγματικότητα.

Λευκωσία, Κύπρος - 15 Απριλίου, 2019  Αυτό το Πάσχα ανάψτε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και φωτίστε τον δρόμο για την κατασκευή βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στην Έγκωμη, Δρόμο 25ης Μαρτίου, 2048 Λευκωσία.

Λευκωσία, Κύπρος - 15 Απριλίου, 2019

Αυτό το Πάσχα ανάψτε τις πασχαλινές μας λαμπάδες και φωτίστε τον δρόμο για την κατασκευή βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για την κοινότητα Λομιγιόν στην Τανζανία. Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στην Έγκωμη, Δρόμο 25ης Μαρτίου, 2048 Λευκωσία.

Τανζανία, Αφρική - 3 Απριλίου, 2019  Κάντε υπομονή παιδιά, σύντομα έρχεται βοήθεια. Εκτιμάται ότι 1 στα 3 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών εγκαταλείπουν το σχολείο λόγω ασθενειών που συνδέονται με το μολυσμένο νερό. Η δημιουργία μιας βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για αυτά τα παιδιά είναι η κύρια μας προτεραιότητα για φέτος.

Τανζανία, Αφρική - 3 Απριλίου, 2019

Κάντε υπομονή παιδιά, σύντομα έρχεται βοήθεια. Εκτιμάται ότι 1 στα 3 παιδιά ηλικίας 6-11 ετών εγκαταλείπουν το σχολείο λόγω ασθενειών που συνδέονται με το μολυσμένο νερό. Η δημιουργία μιας βιώσιμης και καθαρής πηγής νερού για αυτά τα παιδιά είναι η κύρια μας προτεραιότητα για φέτος.

Λεμεσός, Κύπρος - 24 Μαρτίου, 2019  Ευχαριστούμε θερμά την κα. Natalie Johnson του «The Giving Tree Centre» που μας αντιπροσώπευσε στον μαραθώνιο της Λεμεσού για την ευαισθητοποίηση και τη συγέντρωση κεφαλαίων για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Melanie-Nichole Pappas και σε όλη την ομάδα του «The Diving Tree Centre».

Λεμεσός, Κύπρος - 24 Μαρτίου, 2019

Ευχαριστούμε θερμά την κα. Natalie Johnson του «The Giving Tree Centre» που μας αντιπροσώπευσε στον μαραθώνιο της Λεμεσού για την ευαισθητοποίηση και τη συγέντρωση κεφαλαίων για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κα. Melanie-Nichole Pappas και σε όλη την ομάδα του «The Diving Tree Centre».

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019  Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού βλέπουμε τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι. Τα ταλαντούχα παιδιά του The Giving Tree Center εξέφρασαν την δημιουργικότητα τους μέσα από την έκθεση τέχνης "Only One You" - Through the Looking Glass όπου ευαισθητοποίησαν και συγκέντρωσαν έσοδα για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Είμαστε περήφανοι για τη γενναιοδωρία και δημιουργικότητα αυτών των ταλαντούχων παιδιών και ευχαριστούμε την Κα. Melanie-Nichole Pappas και την ομάδα της για την οργάνωση αυτής της πανέμορφης εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019

Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού βλέπουμε τον κόσμο όπως θα έπρεπε να είναι.
Τα ταλαντούχα παιδιά του The Giving Tree Center εξέφρασαν την δημιουργικότητα τους μέσα από την έκθεση τέχνης "Only One You" - Through the Looking Glass όπου ευαισθητοποίησαν και συγκέντρωσαν έσοδα για τα παιδιά της Τανζανίας στην Αφρική. Είμαστε περήφανοι για τη γενναιοδωρία και δημιουργικότητα αυτών των ταλαντούχων παιδιών και ευχαριστούμε την Κα. Melanie-Nichole Pappas και την ομάδα της για την οργάνωση αυτής της πανέμορφης εκδήλωσης.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού όπως ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Προς τιμήν αυτής της ξεχωριστής ημέρας οι μαθητές του 'Τμήματος Γεωγραφίας' του 'The GC School of Careers' ξεκίνησαν τη δική τους πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης πηγής νερού για την κοινότητα Maasai της Τανζανίας που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Πολλές ευχαριστίες σε αυτά τα εμπνευσμένα παιδιά και στους δασκάλους του Τμήματος Γεωγραφίας Λίντα Μουσουλίδης και Μαριάννα Θεοδότου που μας βοηθούν στο συντονισμό αυτού του εγχειρήματος.

Λευκωσία, Κύπρος - 22 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού όπως ορίστηκε από τα Ηνωμένα Έθνη. Προς τιμήν αυτής της ξεχωριστής ημέρας οι μαθητές του 'Τμήματος Γεωγραφίας' του 'The GC School of Careers' ξεκίνησαν τη δική τους πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης πηγής νερού για την κοινότητα Maasai της Τανζανίας που καθημερινά χάνει τα παιδιά της λόγω ασθενειών που σχετίζονται με το μολυσμένο νερό. Πολλές ευχαριστίες σε αυτά τα εμπνευσμένα παιδιά και στους δασκάλους του Τμήματος Γεωγραφίας Λίντα Μουσουλίδης και Μαριάννα Θεοδότου που μας βοηθούν στο συντονισμό αυτού του εγχειρήματος.

Λευκωσία, Κύπρος - 18 Μαρτίου, 2019  Η μαθητική εταιρεία Nidore δημιούργησε ένα αντιιδρωτικό προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανικά έλαια χωρίς τοξικές ουσίες. Τα βασικά συστατικά του είναι το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Οι κατασκευαστές του προϊόντος ήταν αυτό το Σάββατο στο Mall of Cyprus και παρουσίασαν το προϊόν τους στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις τους στο Ίδρυμα μας για τα παιδιά Μασσάι της Τανζανίας. Επευφημούμε αυτή τους την πρωτοβουλία και είμαστε πολύ περήφανοι για την νεολαία μας. Για πληροφορίες για την αγορά του προϊόντος μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 96206002 ή να στείλετε μήνυμα στο Facebook η στο Instagram.

Λευκωσία, Κύπρος - 18 Μαρτίου, 2019

Η μαθητική εταιρεία Nidore δημιούργησε ένα αντιιδρωτικό προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες κατασκευασμένο αποκλειστικά από οργανικά έλαια χωρίς τοξικές ουσίες. Τα βασικά συστατικά του είναι το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Οι κατασκευαστές του προϊόντος ήταν αυτό το Σάββατο στο Mall of Cyprus και παρουσίασαν το προϊόν τους στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν να δωρίσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις τους στο Ίδρυμα μας για τα παιδιά Μασσάι της Τανζανίας. Επευφημούμε αυτή τους την πρωτοβουλία και είμαστε πολύ περήφανοι για την νεολαία μας. Για πληροφορίες για την αγορά του προϊόντος μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 96206002 ή να στείλετε μήνυμα στο Facebook η στο Instagram.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019  Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 15 Μαρτίου, 2019

Σήμερα γιορτάζουμε τη διεθνή ημέρα της 'Κόκκινης Μυτούλας' και τιμούμε τη γενναιοδωρία και τους εράνους των ατόμων και οργανισμών σε όλο τον κόσμο που προσπαθούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε λιγότερο ευνοϊκές συνθήκες απο τις δικές μας.

Τανζανία, Αφρική - 8 Μαρτίου, 2019  Το Rhea Foundation εύχεται μια ευτυχισμένη 'Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας' σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες του κόσμου. Σας ευχόμαστε να αγαπάτε τον ευατό σας όπως σας αγαπάμε και 'μεις.

Τανζανία, Αφρική - 8 Μαρτίου, 2019

Το Rhea Foundation εύχεται μια ευτυχισμένη 'Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας' σε όλες τις ξεχωριστές γυναίκες του κόσμου. Σας ευχόμαστε να αγαπάτε τον ευατό σας όπως σας αγαπάμε και 'μεις.

Κατμαντού, Νεπάλ - 21 Φεβρουαρίου, 2019  Ένα Λιοντάρι του Χιονιού, το μυθικό πλάσμα που καθοδηγεί τον αναζητητή προς την ολότητα (Τέχνη Θιβετιανού Βουδιστικού Ναού).

Κατμαντού, Νεπάλ - 21 Φεβρουαρίου, 2019

Ένα Λιοντάρι του Χιονιού, το μυθικό πλάσμα που καθοδηγεί τον αναζητητή προς την ολότητα (Τέχνη Θιβετιανού Βουδιστικού Ναού).

Τανζανία, Αφρική - 14 Φεβρουαρίου, 2019  Τα παιδιά του 'Rhea Foundation' σας εύχονται να έχετε μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τανζανία, Αφρική - 14 Φεβρουαρίου, 2019

Τα παιδιά του 'Rhea Foundation' σας εύχονται να έχετε μια ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κατμαντού, Νεπάλ - 13 Φεβρουαρίου, 2019  Μοναχοί σε εκπαίδευση.

Κατμαντού, Νεπάλ - 13 Φεβρουαρίου, 2019

Μοναχοί σε εκπαίδευση.

Πλατεία Ντουρμπάρ, Νεπάλ - 7 Φεβρουαρίου, 2019  Κάλι η σκοτεινή μητέρα. Η θεά της δημιουργίας και της καταστροφής. Όσο φοβερή και να φαίνεται είναι η πιο συμπονετική θεά στο Ινδουϊκό Πάνθεον.

Πλατεία Ντουρμπάρ, Νεπάλ - 7 Φεβρουαρίου, 2019

Κάλι η σκοτεινή μητέρα. Η θεά της δημιουργίας και της καταστροφής. Όσο φοβερή και να φαίνεται είναι η πιο συμπονετική θεά στο Ινδουϊκό Πάνθεον.

Κατμαντού,  Νεπάλ - 29 Ιανουαρίου, 2019  Μοιράζοντας μελωδίες 🎵

Κατμαντού, Νεπάλ - 29 Ιανουαρίου, 2019

Μοιράζοντας μελωδίες 🎵

Κατμαντού,  Νεπάλ - 16 Ιανουαρίου, 2019  Βουδιστικό Σχολείο

Κατμαντού, Νεπάλ - 16 Ιανουαρίου, 2019

Βουδιστικό Σχολείο

Κατμαντού,  Νεπάλ - 9 Ιανουαρίου, 2019  Θιβετιανό Μοναστήρι

Κατμαντού, Νεπάλ - 9 Ιανουαρίου, 2019

Θιβετιανό Μοναστήρι